Koelewijn Producties heeft diverse projecten uitgevoerd.
De ene keer was Koelewijn Producties verantwoordelijk voor het filmen van een evenement en de andere keer monteerde Koelewijn Producties het filmwerk.
Het Drakenbootfestival is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden in de Gemeente Apeldoorn. Dit jaar was Koelewijn Producties verantwoordelijk voor een gedeelte van het filmwerk. Tevens was Koelewijn Producties verantwoordelijk voor het monteren van het filmwerk. De gemaakte montage is ook uitgezonden op het televisiekanaal van de Lokale Omroep Apeldoorn. Zie hieronder het eindresultaat.


De Ronde van Gelderland is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden in de Gemeente Apeldoorn. Dit jaar vond het evenement plaats op het terrein rond het Omnisport Centrum in Apeldoorn Dit jaar was Koelewijn Producties verantwoordelijk voor het filmen van een gedeelte van het evenement. De gemaakte montage in ook uitgezonden op het televisiekanaal van de Lokale Omroep Apeldoorn. Zie hieronder ziet u de eindmontage die door RTV Apeldoorn gemaakt is.

De Midwintermarathon is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden in de Gemeente Apeldoorn. Dit jaar was Koelewijn Producties verantwoordelijk voor het filmen vanuit de hoogwerker boven het parcours van het evenement. De gemaakte montage in ook uitgezonden op het televisiekanaal van de Lokale Omroep Apeldoorn.

Het Drakenbootfestival is een jaarlijks evenement dat wordt gehouden in de Gemeente Apeldoorn. In 2010 was Koelewijn Producties verantwoordelijk voor het monteren van het filmwerk. De gemaakte montage in ook uitgezonden op het televisiekanaal van de Lokale Omroep Apeldoorn. Zie hieronder het eindresultaat.